SIMPLIFICATION QUESTION FOR ALL COMPETITIVE EXAM 11 JANUARY 2017

Daily quiz 0 Comments
DAILY QUIZ

SIMPLIFICATION QUESTION : SIMPLIFICATION QUESTION FOR ALL COMPETITIVE EXAM 11 JANUARY 2017 for IBPS PO Clerk SBI PO Clerk IDBI Bank UCO Bank  RRB CAT UPSC SSC GD CGL and other exam   

  1. 2.5² + 3.5² – 5.5² ÷ 5 = ?

Ans- 12.45

2. (2³ ÷ 8)³(3³ ÷ 27)(4³ – 64)(5³ + 125) = ?

Ans- 0

3. 125 – 200 +300 ÷ 5 = ?

Ans-  -15

4. 125² + 500 ÷25² × 625 = ?

Ans- 16125

5. (33.33)² × 775 ÷ 25 – 32.32² = ?

Ans- 33,392.97

6. (80% of 750) + (50% of 800) – (49% of 1000) = ?

Ans- 510

7. (44.50% of 10,000) × (50.10% of 3000) + (500% of 450) = ?

Ans- 3,703

8. (100% of 10) ÷ (50% of 10) × (400% of 13) = ?

Ans- 104

9.(399.75 of 30%) + (429 of 40%) – (525 of 50%) = ?

Ans- 29.02

10. 5003 × 66 – 4131 × 10= ?

Ans- 2,88,888

11. (5555÷50) + (775 ÷ 55) + (5000 ÷ 24) = ?

Ans- 333.52

12. √15625 × √7921 – 72² – 30² = ?

Ans- 11,125

13. 185² ÷ 625 × 500 = ?

Ans- 27,380

14. 3375 – √225 = ?

Ans- 0

15. 1331 ÷ 121 + 10² – 1 = ?

Ans- 110

share..Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0