SIMPLIFICATION QUESTION FOR ALL COMPETITIVE EXAM, 30 NOVEMBER 2016
Daily quiz 0 Comments
SIMPLIFICATION
1) 555.55 × 0.55 + 5.55 – 55.55 + 0.0055 = ?
Ans – 255.558
Daily Visit GK on myshort.in
2) 15.4 × 12.5 × 13.5 – 1000.75 = ?
Ans – 1598
3) 40 × ? = 20,000 ÷ 20
Ans – 25
4) 50 ÷ (50 × 0.50) = ?
Ans – 0.5
5) 1.5 × ? = 3000
Ans – 2000
6) 60% of 500 + ?% of 400 = 1000
Ans – 175
7) 50% of 700 – ?% of 200 = 50
Ans – 150
8) 75000 – 7000 + 5555 = ?
Ans – 73,555
9) 1.1 + 11.11 – 10.01 +111.111 = ?
Ans – 113.311
10) 8⁴ – 8² = ?
Ans – 4032
Buy online Rajasthan gk book Railway JE CBT REET PAtwari Book SSC CGL Clerk GD Book Buy online Rajasthan gk book Railway JE CBT REET PAtwari Book SSC CGL Clerk GD Book