SIMPLIFICATION QUESTION FOR ALL COMPETITIVE EXAM, 30 NOVEMBER 2016

Daily quiz 0 Comments
images

SIMPLIFICATION

1) 555.55 × 0.55 + 5.55 – 55.55 + 0.0055 = ?

Ans – 255.558

Daily Visit GK on myshort.in

2) 15.4 × 12.5 × 13.5 – 1000.75 = ?

Ans – 1598

3) 40 × ? = 20,000 ÷ 20

Ans – 25

4) 50 ÷ (50 × 0.50) = ?

Ans – 0.5

5) 1.5 × ? = 3000

Ans – 2000

6) 60% of 500 + ?% of 400 = 1000

Ans – 175

7) 50% of 700 – ?% of 200 = 50

Ans – 150

8) 75000 – 7000 + 5555 = ?

Ans – 73,555

9) 1.1 + 11.11 – 10.01 +111.111 = ?

Ans – 113.311

10) 8⁴ – 8² = ?

Ans – 4032

Buy online Rajasthan gk book Railway JE CBT REET PAtwari Book SSC CGL Clerk GD Book Buy online Rajasthan gk book Railway JE CBT REET PAtwari Book SSC CGL Clerk GD Book

share..Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0